Aanhouding en gewonde bij vechtpartij Lunteren


Aanhouding en gewonde bij vechtpartij Lunteren | EdeStad
LUNTEREN De politie is zondagochtend met meerdere eenheden uitgerukt naar Lunteren voor een vechtpartij waarbij een gewonde is gevallen. De politie van Barneveld en Ede kwamen met zeker drie voertuigen rond 12.00 uur ter plaatse bij Groot Batelaar, een instelling van het Leger des Heils aan de Postweg in Lunteren, waarbij één persoon is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.


Gewonde bij vechtpartij Domus+ Batelaar Lunteren
LUNTERENBij opvangcentrum Domus+ Batelaar aan de Postweg in Lunteren is zondagmiddag rond twaalf uur een persoon aangehouden vanwege een vechtpartij.


Agent geslagen en gebeten bij aanhouding na vechtpartij
‘Neergeschoten’ man gewond op oprit woning Limburg. Volop strijd verwacht in Tour op lege berg. … Agent geslagen en gebeten bij aanhouding na vechtpartij RTL Nieuws. 9 uur geleden.


Politie over vechtpartij aan Het Ruim: Eén gewonde, geen …
DRONTEN – Er zijn naar aanleiding van de vechtpartij van zaterdagavond aan Het Ruim geen aanhoudingen verricht. Dat meldt de politie. Ook is er door niemand aangifte gedaan. De politie bevestigt dat er in de nacht van zaterdag op zondag rond drie uur is gevochten in winkelcentrum Suydersee: „Twee groepen waren uit en troffen elkaar in het centrum.


Zes aanhoudingen bij vechtpartij in Sprang-Capelle, twee …
SPRANG-CAPELLE – Bij een vechtpartij op de Akkerwinde zijn zondagavond zes mensen aangehouden. Twee van hen raakten gewond en zijn in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Gewonde en twee aanhoudingen bij vechtpartij in centrum …
Gewonde en twee aanhoudingen bij vechtpartij in centrum Utrecht Foto: Politie / Twitter. UTRECHT – Het is vannacht enige tijd onrustig geweest in het uitgaansleven van Utrecht.


Gewonde bij vechtpartij Alphen, drie aanhoudingen – Omroep …
Bij de vechtpartij raakte één persoon gewond, het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht. Politie Kaag en Braassem publiceerde een bericht na de vechtpartij en plaatste daar een foto bij.


Vijf gewonden door steekpartij in café Wezep, één aanhouding
In het Gelderse Wezep zijn gisteravond vier mensen gewond geraakt bij een vechtpartij. Er is inmiddels een 34-jarige man uit Hattem aangehouden.


Drie aanhoudingen na vechtpartij Rotterdam-Oude Noorden …
Na een vechtpartij aan de Hooglandstraat in het Oude Noorden in Rotterdam zijn vrijdagmiddag drie mannen aangehouden.


Aanhoudingen en gewonden na vechtpartij in Gelderse Kilder …
Bij een vechtpartij tussen twee groepen jongeren in het Gelderse dorp Kilder zijn twee jongens van achttien gewond geraakt. Aanleiding zou een eerdere ruzie zijn tijdens een feestje. Vijf …
car diagnostic