Karel (23) ziet door corona zijn psychische klachten niet verdwijnen


Karel (23) ziet door corona zijn psychische klachten niet
Karel (23) ziet door corona zijn psychische klachten niet verdwijnen Britse coronavariant duikt op in zorginstelling Ermelo Olympisch kampioen Stefan Groothuis is nu timmerman: ‘Schaatsen is …


Karel (23) ziet door corona zijn psychische klachten niet
Zo ook de 23-jarige Wageningse student Karel, die door de coronacrisis een mogelijk herstel steeds verder uit het oog verliest. De jonge student geeft aan dat hij een lastige periode achter de rug heeft. Hij wilde actie ondernemen om zijn geluk weer terug te vinden. “Ik probeer er weer goed bovenop te komen”, aldus Karel.


Karel (23) ziet door corona zijn psychische klachten niet
Karel (23) ziet door corona zijn psychische klachten niet verdwijnen. … Zo ook de 23-jarige Wageningse student Karel, die door de coronacrisis een mogelijk herstel steeds verder uit het oog verliest. … niet mogelijk zijn.” Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.


Karel (23) ziet door corona zijn psychische klachten niet
Karel (23) ziet door corona zijn psychische klachten niet verdwijnen. … niet mogelijk zijn.” Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder. … Karel (23) ziet door corona zijn psychische klachten niet verdwijnen. Annemiek van Vleuten rijdt alle voorjaarsklassiekers …


Karel (23) ziet door corona zijn psychische klachten niet
Home Algemeen Binnenland Karel (23) ziet door corona zijn psychische klachten niet verdwijnen. Karel (23) ziet door corona zijn psychische klachten niet verdwijnen. Datum: vrijdag 15 januari 2021 21:14. Locatie: Provincie Gelderland. Bron: Omroep Gelderland. Rubriek: Binnenland (meer in Binnenland nieuws)


Karel (23) ziet door corona zijn psychische klachten niet
Home / Gelderland / Karel (23) ziet door corona zijn psychische klachten niet verdwijnen. Karel (23) ziet door corona zijn psychische klachten niet verdwijnen. 31 minuten ago Gelderland. Onderzoek van de Radboud Universiteit toont aan dat meer dan de helft van de studenten in meer of mindere mate met mentale problemen kampt.


Vragen en achtergronden | RIVM
We weten steeds meer over het coronavirus SARSsevere acute respiratory syndrome-CoVcoronavirus-2 en COVID-19, de ziekte die het virus veroorzaakt. Op deze pagina krijg je antwoord op de meestgestelde vragen en vind je alles wat we tot nu toe weten.


LIVEBLOG | Laatste nieuws over het coronavirus 08-01-2021
Hoe het kan dat de monsters zijn verdwenen, weet de GGD nog niet. Intussen is een groot deel van de 86 mensen al opnieuw voor een test geweest en de overigen kunnen ook met voorrang op herhaling.


Het nieuws van 12 januari 2021 – NRC
‘Toename in webcamseks door corona, … Vier op de tien Nederlanders krijgen ooit last van psychische klachten. … De excessen zijn nog niet verdwenen.


Veel Nederlanders ervaren langdurige corona klachten
Een groot aantal patiënten met ‘milde’ corona klachten hebben daar langdurig last van. Dat blijkt uit vele duizenden reacties op Zorgwijzer. Sommigen zijn al meer dan twee maanden ziek, terwijl iemand normaal gesproken binnen 2 weken is hersteld van het coronavirus. Het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) zegt dat deze langdurige klachten echt een probleem vormen. […]