Marc Brys doet grote kuis en stuurt 10 spelers naar B-kern


Marc Brys doet grote kuis en stuurt 10 spelers naar B-kern
Marc Brys heeft bij OH Leuven grote schoonmaak gehouden. Zo werden er maar liefst 10 spelers naar de ‘B-kern’ gestuurd, waaronder Jérémy Perbet.


De winfies van de week uit Genk, Zepperen-Brustem …
The red knight over Lamkel Zé is niet verkocht: nieuwe concurrenten en de mentale kwestie – “Dat duiveltje op zijn schouder zal altijd komen piepen” Mauvewitterat over Marc Brys doet grote kuis en stuurt 10 spelers naar B-kern Kantine


Glenn Close verkleedt zich nog eens in Cruella de Vil voor …
Marc Brys doet grote kuis en stuurt 10 spelers naar B-kern Zaterdag dreigen er opnieuw stakingsacties bij Makro Hanne over Frits in Boer Zkt Vrouw: “échte verliefdheid is dit nog niet”


Speelster van de maand, basisplaats bij de Flames, … Het …
Tegen Roemenië maakte ze een goede invalbeurt, tegen Zwitserland werd dat bekroond met een eerste basisplaats in een kwalificatiewedstrijd bij de Red Flames. En ondertussen werd ze ook al speelster van de maand in de Super League. Het gaat hard voor Marie Minnaert, die nog steeds maar 21 lentes …


STVV-voorzitter spaart Brys niet: ‘Het was één grote
STVV-voorzitter David Meekers heeft na het ontslag van Marc Brys een persmoment ingelast. Daarin gaf de voorzitter van de Kanaries aan dat het niet STVV, maar wel Brys zelf was die aanstuurde op zijn ontslag.


TRANSFER: Luyindama verlaat Standard – Voetbalbelgie.be
Marc Brys: “Nog veel werk op de plank … Christian Luyindama kwam bij Standard aan 58 competitiematchen en 8 treffers. … De Boeck grijpt in en stuurt spelers naar B-kern. door Redactie – jan 31, 2019 Antwoord Annuleer antwoord. Naam * E-mail * Website. Alle voetbalnieuws. 12-07 20:59


Opvallend nieuws bij KAA Gent: “Thorup stuurt
Opvallend nieuws bij KAA Gent. Daar is Stallone Limbombe naar de B-kern verwezen. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Een discussie met coach Jesse Thorup zou aan de basis liggen van de sanctie voor de oudere broer van Nantes-spelers Anthony Limbombe.


OPSTELLING: STVV strijdt voor plekje in top zes, WB doet
Sint-Truiden strijdt volop mee voor een plek in de top zes en play-off 1. De manschappen van Marc Brys staan momenteel op een vijfde plek in het klassement met 39 punten. Waasland-Beveren is voorlaatste met 22 punten.


Opnieuw grote kuis bij Anderlecht: ‘Twaalf(!) spelers
Opnieuw grote kuis bij Anderlecht: ‘Twaalf(!) spelers mogen vertrekken’ … Zo moeten Ivan Obradovic en Dennis Appiah ook op zoek naar een nieuwe club. Ryota Morioka mag ook vertrekken, … Grote belangen en dus stuurt UEFA ervaren ref naar duel van Gent .


Gemeenten zetten stewards in om Grote Prijs Vermarc Sport …
door Thomas Goossens Het zou zondag wel eens druk kunnen worden in Rotselaar, Holsbeek en Aarschot. Want dan doet de koers opnieuw zijjn intrede in ons land en die drie gemeenten zijn gastheren van dienst. Met kleppers als Jacobsen, Merlier en Campenaerts aan de start, zullen veel wielerfans er zondag graag bij zijn en dus nemen de gemeenten hun voorzorgen om de coronamaatregelen te respecteren.
Autel car diagnostic