Serie IM is geweldig portret van Ischa Meijer


Serie I.M. is geweldig portret van Ischa Meijer – NRC
Serie I.M. is geweldig portret van Ischa Meijer Zap Ook de verfilming van Connie Palmens roman I.M. gaat over het vermogen om intens lief te hebben. Sterke rollen van Ramsey Nasr en Wende Snijders.


I.M.: het portret van een markante mediaman op NPO 1 en …
Vanaf maandag 28 december begint op NPO 1 de vierdelige verfilming van Connie Palmen haar spraakmakende (auto)biografie I.M. Het gehele vierluik is ook op NPO Plus te zien.


Serie I.M. is geweldig portret van Ischa Meijer
Serie I.M. is geweldig portret van Ischa Meijer Zotnieuws december 30, 2020 Leave a Comment on Serie I.M. is geweldig portret van Ischa Meijer Ook de verfilming van Connie Palmens roman I.M. gaat over het vermogen om intens lief te hebben.


Ischa eBook door Gijs Groenteman – 9789044644425 | Rakuten …
Ischa Meijer, 25 jaar geleden overleden, was niet alleen de beste interviewer van Nederland, maar ook columnist, dichter, theatermaker, zanger, beroepsprovocateur, rokkenjager, hoerenloper, Holocaustoverlever, socialite en tv-persoonlijkheid. Waar Ischa kwam werd het spannend, en iedereen had een mening over hem.


Dit zijn de beste series van het afgelopen jaar | Trouw
Een van de grootste verrassingen dit jaar was de sportdocumentaire ‘The Last Dance’. Nooit gedacht dat een serie over basketball tien afleveringen zo verslavend kan zijn, zelfs voor iemand die …


Het varken Gunda is slimmer dan u | Trouw
Denk aan het portret van zijn zoontje dat voor het eerst in de spiegel kijkt in ‘Svyato’ (2005). Of neem de film waarmee hij bijna dertig jaar geleden debuteerde en waarmee hij meteen de …


Een einde waar geen scenarioschrijver mee weg zou … – Schift
Alle basisregels werden er ingestampt (en gelukkig maar), van de 4 w’tjes (wie, wat, waar, wanneer) tot hoor en wederhoor, van één bron is géén bron tot de extra check. Maar tegelijkertijd was interviewer Ischa Meijer mijn lichtend voorbeeld, samen met diens leermeester Willem Wittkampf.


Joden in Suriname | Buku – Bibliotheca Surinamica
Ischa Meijer, journalist en schrijver, was de zoon van Jaap Meijer (1912-1993). In het begin van de jaren vijftig vertok het gezin Meijer vanuit Amsterdam naar Suriname. In Brief aan mijn moeder beschrijft Ischa o.a. het vertrek en verblijf in Suriname. Jaap Meijer heeft verschillende publicties over het jodendom in Suriname op zijn naam staan …


Biografie – Jenny Arean
Eén van deze programma’s, “En God Zag Dat Het Goed Was”, verschijnt op plaat. In deze tijd speelt ze ook in een aantal televisieprogramma’s onder de regie van Rob Touber. 1985 – 1994 Op aanraden van Ischa Meijer besluit ze om soloprogramma’s te gaan maken. “Het talent dat je hebt moet ten volle aan bod komen”, had Ischa Meijer gezegd.


Hans van Manen – Maarten Slagboom
(Ischa Meijer: Voor beginners, 1987) ‘Hij schuwt enorme risico’s nooit. Hij wil op het toneel staan, belt me op. Natúúrlijk heb ik er tijd voor, het is tòch Ischa Meijer. Ik nam hem onmiddellijk serieus, het was een stuk dat heel nauwgezet getimed moest worden, hij deed wat ik zei en of dat nou zo geweldig was, nee. Moeilijk, was het.