To kjemper i konflikt med Ap – Jan Bøhler grilles av Trond Giske


To kjemper i konflikt med ApJan Bøhler grilles av Trond
To kjemper i konflikt med ApJan Bøhler grilles av Trond Giske Den nye Sp-toppen Jan Bøhler roper varsko om gjengkriminaliteten og sammenligner med Sverige. Facebook


To kjemper i konflikt med ApJan Bøhler grilles av Trond
To kjemper i konflikt med ApJan Bøhler grilles av Trond Giske Den nye Sp-toppen Jan Bøhler roper varsko om gjengkriminaliteten og sammenligner med Sverige. De to tidligere Ap-toppene Trond Giske og Jan Bøhler møtes til bokbad i Trondheim mandag kveld.


Aps mektige partisekretær om bildet av at Kjerkol «feira …
Ap-topp Kjersti Stenseng kritiserer valkomitéleiar Arild Grande for uryddig prosess, og synest ikkje Ingvild Kjerkol viste fingeren til varslarar og AUF ved å «feire» med Trond Giske.


Carlsen seiret i Armageddon mot Caruana
Han forsvarte seg svært godt med de svarte brikkene mandag kveld også, og etter 33 trekk var stillingen utlignet. I trekk 40 endte det med trekkgjentakelse og remis. Dermed måtte det avgjøres i armageddon. Der hadde Carlsen full kontroll, og han var ikke i nærheten av å tape. Variert. Jan-Krzysztof Dudas spill har variert stort i Norway


Nå avgjøres lederstriden i Trøndelag Ap: – NRK Trøndelag …
Ap-veteran og tidligere Meråker-ordfører Bård Langsåvold har vært en av de mest profilerte Giske-tilhengerne i forkant av årsmøtet. Han mener partiet nå mister en klippe i Trøndelag.


Grande har sendt bekymringsmelding om Trøndelag Ap – NRK …
– Jeg har selv sett altfor ofte at partiet har mistet medlemmer og talenter fordi folk ikke orker å være med på spillet, sier leder av valgkomiteen i Trøndelag Ap, Arild Grande.


Haalands 15 år gamle lagkamerat kan skrive Champions …
Rekorden innehas av Celestine Babayaro som i 1994 ble sendt på banen for Anderlecht i en alder av 16 år og 86 dager. Youssoufa Moukoko har scoret 90 mål på 56 kamper for Dortmunds U17-lag. Han er regnet som et av de største spisstalentene noensinne i Tyskland.


Det aller tristeste med valget i USA
Det røde slipset stakk av med hele greia. Dette henger selvsagt sammen med det som skjedde for fire år siden. Det var Hillary Clintons tur, hun ledet på målingene og «alle» eksperter var enige om at hun var den beste kandidaten. Og at hun kom til å vinne. Men så dukket det røde slipset opp og stakk av med hele greia.


Giske tilbake på den politiske scenen neste uke – NRK …
Stortingsrepresentant Trond Giske (Ap) innleder den politiske debatten når Orkland Ap skal konstitueres lørdag på Folkets Hus i Gjølme i Orkdal 10. februar.


Trøndelag Ap vil ikke kommentere Giske-saken – NRK
* I et intervju med Nordlys fredag ettermiddag fortalte en tidligere AUF-politiker fra Troms at Trond Giske kysset og befølte henne mot hennes vilje på 2000-tallet, da hun var 18 og 19 år gammel.