Veiligheidsberaad: ‘Drukke maar beheersbare Eerste Pinksterdag’


Veiligheidsberaad: ‘Drukke maar beheersbare Eerste
Hoewel veel mensen vanwege het warme weer tijden Eerste Pinksterdag naar buiten gingen, bleef de drukte in meeste veiligheidsregio’s beheersbaar, zo laat het Veiligheidsberaad zondagavond weten.


MSN.nl – Veiligheidsberaad: ‘Drukke maar beheersbare
Veiligheidsberaad: ‘Drukke maar beheersbare Eerste Pinksterdag’ Amsterdamse superzuster verovert de wereld: ‘Ze is het gezicht van de coronacrisis’


Hemelvaartsdag 2020: drukke stranden, veel wildplassers en …
Hemelvaartsdag 2020: drukke stranden, veel wildplassers en mogelijk zomer vol beperkingen. 21 mei 2020, 18.50 uur · Aangepast 41 minuten geleden · Door Redactie


Veiligheidsregio’s: ‘Veelal drukker, maar mensen hielden …
Veiligheidsregio’s: ‘Veelal drukker, maar mensen hielden genoeg afstand’ Het was zaterdag in veel regio’s drukker dan normaal tijdens de coronacrisis, melden de veiligheidsregio’s. Vooral in steden, bij bouwmarkten en in recreatiegebieden gingen veel Nederlanders erop uit.


Burgemeesters bespreken Pinksterweekend, het wordt warm!
De 25 burgemeesters die samen het Veiligheidsberaad vormen blikken maandag vooruit naar het pinksterweekeinde. Het wordt (qua drukte) spannend, want de weersvooruitzichten zijn bijzonder goed. De burgemeesters praten maandag na over de drukke Hemelvaartsdag van vorige week, meldt een woordvoerster van het Veiligheidsberaad.


Veiligheidsdiensten | Veiligheidsberaad: ‘Op bepaalde …
Veiligheidsberaad: ‘Op bepaalde plaatsen te druk, vooral rondom water’: Het was op deze eerste zomerse dag van 2020, Hemelvaartsdag bovendien, te druk rondom het water, zo zegt voorzitter Hubert Bruls van het Veiligheidsberaad. De volle stranden en recreatieplassen kunnen consequenties hebben voor de komende tijd.


Hulpdiensten Amsterdam rukten dit jaar op Koningsdag …
De hulpdiensten spraken van een drukke maar beheersbare dag, … maar was het beeld op straat vergelijkbaar met vorig jaar. … De eerste klanten bekijken de kraampjes op de vrijmarkt in Amsterdam.


Frankrijk meldt laagste aantal doden sinds april • 541 …
Het RIVM meldt 63 nieuwe doden, 58 nieuwe ziekenhuisopnames. Het aantal IC-patiënten is weer gedaald. In dit artikel vind je een overzicht van wat er de komende tijd verandert aan …


Drukte leidt zaterdag niet tot veel problemen
De drukte leidde niet tot bekeuringen van handhavers, op enkele uitzonderingen na, liet het Veiligheidsberaad zaterdag weten. Afstand. De meeste mensen probeerden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te houden. Volgens het beraad gaat dat grotendeels goed, maar vraagt het in de steden rondom winkels nog wel enige aandacht.


Grootste kroegbaas van Nederland is het zat: ‘Op Tweede …
De grootste en meest invloedrijke kroegbaas van Nederland vindt het ‘onbegrijpelijk’ en ‘een enorm gemiste kans’ dat de eet- en drinkgelegenheden pas op 1 juni open kunnen en niet hun …
TPMS Sensor