Wolff: ‘Hadden eerder willen pitten, maar het gat was niet groot genoeg’


Wolff: ‘Hadden eerder willen pitten, maar het gat was niet
Wolff: ‘Hadden eerder willen pitten, maar het gat was niet groot genoeg’ Mercedes was in Hongarije wederom het dominante team en wist met gemak de overwinning binnen te slepen. In de slotfase van de race ontstond er enige verwarring tussen Hamilton en de pitmuur, een situatie waar het team volgens Mercedes-teambaas Toto Wolff van kan leren.


F1 Addict nl – Wolff: ‘Hadden eerder willen pitten, maar
Wolff: ‘Hadden eerder willen pitten, maar het gat was niet groot genoeg’ | GP fans Mercedes was in Hongarije wederom het dominante team en wist met gemak de overwinning binnen te slepen. In de slotfase van de race ontstond er enige verwarring tussen Hamilton en de pitmuur, een situatie waar het team volgens Mercedes-teambaas Toto Wolff van kan leren.


Regendouche kopen, maar hartafstand 12cm. – Wonen …
Echter lijkt het erop dat deze of niet bestaan, of gewoon niet te vinden … (zoiets was het) van 4. We willen graag een regendouche van minstens 20 cm. Maar de zoektocht lijkt eindeloos te zijn. Nu zijn er wel S koppelingen om van 12 naar … Die van de bouwmarkt waren bagger want de sprong was toch niet groot genoeg om onduidelijke redenen.


Wolff na teamorder: “Dit raceverloop hadden we niet voorzien”
Wolff na teamorder: “Dit raceverloop hadden we nietmaar vreest gat in de … Lando Norris zegt dat hij niet erg verrast was door het eerdere nieuws dat Daniel Ricciardo vanaf volgend …


Hoofdredacteuren blikken terug. ‘Corona heeft ook ons …
Maar het is gezond dat de samenleving experts heeft die het kabinet adviseren. Die mag je bekritiseren, maar niet ondermijnen. Dus je moet niet doen alsof elk advies van buiten evenveel waard is …


Ervaringen infraroodverwarming – Wonen & Verbouwen – GoT
Je bent daar maar kort en je staat of onder een warme straal of voor de spiegel. Dus het hoeft alleen maar kort plaatselijk bij de spiegel verwarmd te worden/ Hiervoor lijkt zo’n paneel me nog steeds heel geschikt (het is ook niet dat het iets heel nieuws is, mijn ouders hadden 20 jaar geleden al zo’n ding boven de spiegel hangen).


Lijst van uitdrukkingen en gezegden P-U – Wikipedia
Goede raad geven aan mensen die daar evenwel niets van horen willen. Afgeleid van Matteüs 7:6, “Geeft het heilige niet aan de honden en werpt uw paarlen niet voor de zwijnen, opdat zij die niet vertrappen met hun poten en, zich omkerende, u verscheuren.” pas Iemand de pas afsnijden. Iemand verhinderen een bepaalde actie uit te voeren.


Epic Games Store bezwijkt onder drukte vanwege GTA V …
De Epic Games Store is voor veel gebruikers down op het moment van schrijven vanwege een grote toeloop van gamers die in aanmerking willen komen voor een gratis versie van GTA V. Ook melden …


Wolf – Wikipedia
Een wolf kan daarmee het been van een eland in een hap doorbijten. Een wolf kauwt niet op zijn prooi, maar scheurt het vlees in stukken en slikt het door. Het scheuren van dit vlees doet hij met zijn kleine snijtanden. Met draderige bestandsdelen van het vlees, flost de wolf op een natuurlijke manier zijn tanden.


WeijersDuiven.nl – nieuws
Het vervolg is gematigd. Duiven komen veelal terug vanuit Duitsland of Nijmegen, pal tegen de wind in. Nee, de 4 nachten mand is onze duiven niet echt goed bevallen. Uiteindelijk 7 prijzen van 24 duiven is simpelweg niet genoeg en niet goed. We accepteren het en gaan weer verder, op naar de volgende klus om het maar zo te zeggen.