ChefSpecial als nieuwe ambassadeur van War Child


Chef’Special als nieuwe ambassadeur van War Child – De …
Chef’Special is de nieuwe ambassadeur van War Child. De Nederlandse band, die al meer dan 10 jaar aan de weg timmert, bekend van hits als “Amigo” en “In Your Arms”, gaat zich nu inzetten voor de …


Chef’Special nieuwe ambassadeur War Child
Het zijn voorbeelden van bekende Nederlanders die zich al jaren als ambassadeur inzetten voor War Child. Aan dat rijtje wordt de Nederlandse band Chef’ Special toegevoegd.


Haarlemse band Chef’Special nieuwe ambassadeur War Child
Chef’Special is de nieuwe ambassadeur van War Child. De Nederlandse band gaat zich inzetten voor 160 miljoen kinderen die opgroeien in conflictgebieden en kampen met geweld en verlies. De Haarlemse band bezocht vorige week een basisschool in Tilburg waar War Child gevluchte kinderen sport- en spelactiviteiten aanbiedt en muziek laat maken.


Haarlemse band Chef’Special nieuwe ambassadeur War Child
Chef’Special is de nieuwe ambassadeur van War Child. De Nederlandse band gaat zich inzetten voor 160 miljoen kinderen die opgroeien in conflictgebieden en kampen met geweld en verlies.


Chef’Special maakt nieuwe track samen met kinderen voor …
Chef’Special is nieuwe ambassadeur van War Child. De band gaat zich inzetten voor de miljoenen kinderen die opgroeien in conflictgebieden en gebukt gaan onder geweld. Bij hun missie gebruiken ze muziek als uitlaatklep, ze gaan een nieuwe song met ze maken. “Wij zetten ons als band al jaren in om kinderen in en uit oorlogsgebieden te steunen.


Haarlemse band Chef’Special nieuwe ambassadeur War Child
Chef’Special is de nieuwe ambassadeur van War Child. De Nederlandse band gaat zich inzetten voor 160 miljoen kinderen die opgroeien in conflictgebieden en kampen met geweld en verlies.


Vivianne Miedema is onze nieuwe ambassadeur | War Child
Als voetbalster heb ik een positie gekregen waardoor ik er op een andere manier kan zijn voor kinderen die het moeilijk hebben. Die verantwoordelijkheid neem ik graag.” “We zijn heel blij met de inzet van Vivianne voor War Child,” zegt Marco Borsato, al meer dan 20 jaar ambassadeur. “Ze is één van de beste voetbalsters van de wereld.


Marco Borsato 21 jaar ambassadeur voor War Child | War Child
Marco maakt bekend dat er een tweede editie komt van Jij&Ik voor War Child, die hij opnieuw presenteert. 2018. Voor zijn clubtour ‘Thuis’ vraagt Marco aan zijn bezoekers wat thuis voor hen betekent. De prijs: een lunch met Marco. Als onderdeel van zijn 20-jarige jubileum als ambassadeur maakt Marco een speciale reis naar Oeganda.


Michaela DePrince nieuwe ambassadeur War Child – AD.nl
Balletdanseres Michaela DePrince (21) is de nieuwe ambassadeur van War Child. Ze werd in het Nationale Opera & Ballet in Amsterdam voorgesteld door Marco Borsato. DePrince trad in 2013 toe tot Het …


War Child (organisatie) – Wikipedia
War Child (1995) is een organisatie die zich wereldwijd inzet voor honderdduizenden kinderen die opgroeien in oorlog en geweld. De organisatie werkt aan het versterken van de weerbaarheid en het welzijn van deze kinderen. In het dagelijkse werk richt War Child zich op psychosociale steun, bescherming en onderwijs, maar ook op snelle hulp in noodsituaties.
Autel Diagnostic Tool