Én amerikaner dør av covid-19 hvert minutt: Nå reiser de mer enn noen gang under pandemien


Én amerikaner dør av covid-19 hvert minutt: reiser de
Én amerikaner dør av covid-19 hvert minutt: reiser de mer enn noen gang under pandemien. Ikke siden mars har flyplassene i USA vært så travle som denne helgen.


Én amerikaner dør av covid-19 hvert minutt: reiser de
Ikke siden mars har flyplassene i USA vært så travle som denne helgen. dropper New York-guvernøren den planlagte høytidsfeiringen med sin 89 år gamle mor på grunn av coronasituasjonen.


WHO: Én covid19-død hvert 17. sekund i Europa – NRK Urix …
WHO: Én covid19-død hvert 17. sekund i Europa Flere mennesker dør nå av covid-19 i Europa enn på noe annet tidspunkt under pandemien. Men i flere av de hardest rammende landene peker …


Hawaii elsket og velsignet av et COVID-19 testlaboratorium …
En hawaiisk velsignelse som en del av åpningen av et nytt COVID-19 mobil testlaboratorium på Honolulu International Airport i dag var en påminnelse Hawaii er bare en | eTurboNews | Trender | Reise nyheter på nettet Breaking Travel News


Epidemi-forsker: Corona-viruset trolig mindre farlig enn
Årlig dør rundt 900 personer av influensa i Norge. – Jeg tviler på at Corona-viruset blir like farlig, sier forsker og epidemiekspert Svenn-Erik Mamelund.


Coronaen har vært her lenge? – Side 2 – Koronavirus …
Antall bekreftet smittet er nå på drøyt 7000, det reelle tallet er nok minst 5-10 ganger så høyt. Ca 200 har dødd til nå. Hvis det var smitte i landet i februar var det neppe snakk om mer enn noen hundre, kanskje tusen tilfeller, kanskje 8-10 av disse ville da dødd og noen av dem ikke før i mars.


De siste bølgene av spanskesyken var mer alvorlige enn de
I tillegg kan andelen av de syke som dør (letalitet), øke under pandemier. Letaliteten under sesonginfluensa ligger for eksempel på 0,1 prosent, mens den under spanskesyken var 1-2 prosent, basert på tall fra USA og Norge. Spanskesyken for 100 år siden kom i tre-fire bølger i årene 1918-1920.


UNICEF skal lagre over en halv milliard sprøyter for COVID
Så snart vaksiner er lisensiert for bruk, vil verden trenge like mange sprøyter som doser vaksine, sa UNICEF mandag. For å starte forberedelsene, dette | eTurboNews | Trender | Reise nyheter på nettet Breaking Travel News


Regjeringen har påført samfunnet nærmest ubotelig skade …
Noen år siden sist nå. Feit har jeg aldri vært, snarere tvert imot. Mager, senete kropp i alle år. Men denne formen for argumentasjon kan jeg styre meg for når jeg for en sjelden gangs skyld sjøl prøver å være litt seriøs, så du får bare ha en fin kveld og en god påske. Jeg runder av her for min del.


Hvor mange barn blir kidnappet i usa — annethvert minutt
De blir kidnappet, torturert og rekruttert av væpnede grupper for å jobbe som bærere, kokker eller sex-slaver», heter det i rapporten som også påpeker at barn som har vokst opp med, eller opplevd krig har høye verdier av det som på fagspråket omtales som «toxic stress» Hvor mange som allerede var blitt kidnappet, eller kanskje solgt av sine egne fattige foreldre, er foreløpig ukjent.
Topdon scan tool