Havenbedrijven experimenteren met 5G: “Verkleint de kans op ongelukken”


Havenbedrijven experimenteren met 5G: “Verkleint de kans …
Havenbedrijven experimenteren met 5G: “Verkleint de kans op ongelukken” Drie chemiebedrijven in de Antwerpse haven hebben samen met telecomoperator Orange Belgium het …


5g – Link
High Tech Campus Eindhoven werkt samen met de gemeente Eindhoven en bedrijven zoals Ericsson en Vodafone, om bedrijven te laten experimenteren met 5G, en te kijken waar het nuttig voor hen is. ‘De cases die we hier uittesten, gaan van autonome wagens tot drones’, vertelt Neggers.


Het Undagrid of Things: klaar voor 50 miljard …
Daarnaast is er duidelijke interesse vanuit havenbedrijven, … verantwoord omgaan met risico’s. Test en experimenteer met minimale middelen totdat je … samenwerken op het gebied van 5G, …


Veel bedrijven lamgelegd – De Standaard
Dat is ook het geval bij de havenbedrijven in … Gisteren om 21:14 Apple geeft startschot voor 5G met nieuwe … Gisteren om 09:21 Telenet experimenteert met goedkoop basisinternet voor …


12/9 – 5G ready or not? | Flows
Innovatieve use cases genoeg dus, maar op het fabelachtige 5G-net blijft het voorlopig nog wachten. Uit de stand van zaken die b2b-directeur Bart Lecomte van Telenet Business gaf, blijkt dat er nog een aantal stevige drempels te nemen zijn alvorens 5G een realiteit kan worden.


“Haven klaar voor toekomst, netwerkverbinding volgt nog …
Innovatieve use cases genoeg dus, maar op het fabelachtige 5G-net blijft het voorlopig nog wachten. Uit de stand van zaken die b2b-directeur Bart Lecomte van Telenet Business gaf, blijkt dat er nog een aantal stevige drempels te nemen zijn alvorens 5G een realiteit kan worden.


OTM – Belangenorganisatie van Logistieke Professionals …
Onder de naam ‘5G-Blueprint’ onderzoekt een internationaal onderzoeksproject hoe met behulp van besturing op afstand transport en logistiek … de havenbedrijven North Sea Port en Port of Antwerp, … Amazon deed tests voor last mile delivery met drones en het Duitse DHL experimenteerde met onbemand vervoer van medicijnen naar Waddeneilanden.


ICT | Aqualink
Staat kan verder met uitrol 5G. mei 26, … Experimenteren kan in de eigen onderzoekslabs, maar binnenkort ook in het Researchlab Autonomous Shipping … Dat is nu gerealiseerd op in totaal 26 locaties, te weten 7 gemeentelijke havens, 4 havenbedrijven en 8 locaties van Rijkswaterstaat (RWS).


Crevits: ‘Havens werken wél samen’ – De Standaard
De Vlaamse havens werken wel degelijk op een aantal vlakken samen. Dat laat Vlaams minister van Mobiliteit Hilde Crevits (CD&V) zaterdag weten in reactie o…


Wetenschappers schieten crime fighters te hulp | TNO
Er is samen gewerkt met Taskforce-RIEC Brabant-Zeeland en de organisaties die deelnemen aan de Havendriehoek, te weten: gemeentes Borsele, Moerdijk, Terneuzen en Vlissingen, het Openbaar Ministerie, Politie, Douane, Koninklijke Marechaussee en de havenbedrijven North Sea Port en Port of Moerdijk.
Autel TPMS Tool