Heuvelland vanaf donderdag afgesloten voor dagjesmensen


Hele Heuvelland op slot voor dagjesmensen – De Limburger
Het gebied ten zuiden van de A79 gaat vanaf donderdagochtend op slot voor … de A79 gaat vanaf donderdagochtend op slot voor dagjesmensen. … Hele Heuvelland op slot voor dagjesmensen.


Roermond wil dat alle campings en jachthavens in gemeente …
Burgemeester Rianne Donders van Roermond wil dat alle campings en jachthavens in haar gemeente nog voor Pasen worden gesloten. Dat meldt de Veiligheidsregio Limburg-Noord.


Zuid-Limburg vanaf donderdag afgesloten voor dagtoeristen …
Het Zuid-Limburgse heuvelland is vanaf donderdag afgesloten voor dagtoeristen. Alleen bestemmingsverkeer mag er nog door, maakte de veiligheidsregio Zuid Limburg woensdag bekend. De afsluiting …


Witte beschermingslaag tegen de zon voor beuken in …
Heuvelland vanaf donderdag afgesloten voor dagjesmensen. Afvlakking aantal ziekenhuisopnames zet door in Limburg. Aantal ziekenhuisopnames Limburg neemt toe met 42, 24 nieuwe sterfgevallen.


Heuvelland vanaf donderdag afgesloten voor dagtoeristen …
Het Zuid-Limburgse heuvelland is vanaf donderdag afgesloten voor dagtoeristen. Alleen bestemmingsverkeer mag er nog door, maakte de veiligheidsregio Zuid Limburg woensdag bekend. De afsluiting …


Heuvelland vanaf donderdag op slot voor dagtoerisme …
Veiligheidsregio Zuid-Limburg sluit het Heuvelland vanaf aanstaande donderdag tot en met maandag af voor dagtoerisme. Alleen bestemmingsverkeer mag nog in het gebied komen, meldt de Veiligheidsregio. Een bezoek aan een vriend of familielid of naar het werk gaan is nog steeds mogelijk.


Heuvelland vanaf donderdag op slot voor dagtoerisme | Gulp …
Registreer voor een account. jouw mailadres. jouw gebruikersnaam. Er zal een wachtwoord naar je gemaild worden. Password recovery. Vind je wachtwoord terug. jouw mailadres. Zoek. woensdag, april 8, 2020 Tip de redactie; Digitale uitgave; Sign in. Welkom! Log in op je account. jouw gebruikersnaam. jouw wachtwoord.


Heuvelland Zuid-Limburg gesloten voor dagtoerisme – Wandelnet
Vanaf donderdag 9 april is het Limburgse Heuvelland afgesloten voor dagtoeristen. Het is nu niet de tijd om in de Limburgse heuvels te gaan wandelen of fietsen. De Veiligheidsregio Zuid-Limburg acht deze maatregel noodzakelijk op basis van de ervaringen van afgelopen zondag. De maatregel duurt in ie


Heuvelland Zuid-Limburg gesloten voor dagtoerisme :: Volg …
Vanaf donderdag 9 april is het Heuvelland afgesloten voor dagtoeristen. Bestemmingsverkeer is wél nog toegestaan. Op basis van de ervaringen van afgelopen zondag, acht Veiligheidsregio Zuid-Limburg deze maatregel noodzakelijk om te voorkomen dat grote groepen mensen bij elkaar komen en op die manier het coronavirus verspreiden.


Ruim 2500 kaarten voor opa Krottje die 100ste verjaardag …
Ruim 2500 kaarten voor opa Krottje die 100ste verjaardag in quarantaine moest vieren Vandaag om 17:00 door Jeroen Geerts Vanuit de deuropening kon Kees Krottje toch nog wat verjaardagsbezoek …
obd2