Laveste antall nye smittede i Sør-Korea på to måneder


Laveste antall nye smittede i Sør-Korea to måneder
Laveste antall nye smittede i Sør-Korea to måneder Buddhister med ansiktsmasker for å beskytte mot koronasmitte ber mens de holder trygg avstand, ved Chogyesa-tempelet i Sør-Korea. Ifølge sørkoreanske helsemyndigheter var det ingen nye lokale smittetilfeller det siste døgnet.


Laveste antall nye smittede i Sør-Korea to måneder
Laveste antall nye smittede i Sør-Korea to måneder Sør-Korea opplyser at de ikke har registrert noen nye lokale smittetilfeller av korona det siste døgnet. Oda Lund Finsås NTB


Laveste antall nye smittede i Sør-Korea to måneder
I Sør-Korea er det kun registrert fire nye koronasmittede det siste døgnet. Det er det laveste antallet nye smittede registrert et døgn de siste to månedene.


Laveste antall nye smittede i Sør-Korea to måneder | Resett
I Sør-Korea er det kun registrert fire nye koronasmittede det siste døgnet. Det er det laveste antallet nye smittede registrert et døgn de siste to månedene. Ifølge sørkoreanske helsemyndigheter har det nå vært 10.765 smittetilfeller i landet og 247 dødsfall. 9.059 av de smittede har blitt friske, og er ikke lenger i karantene.


Laveste antall nye smittede i Sør-Korea to måneder
Laveste antall nye smittede i Sør-Korea to måneder. I Sør-Korea er det kun registrert fire nye koronasmittede det siste døgnet. Det er det laveste antallet nye smittede registrert et døgn de siste to månedene.


Siste nytt om coronaviruset – Sør-Korea med rekordlavt …
Sør-Korea med rekordlavt antall nye smittede: Mandag rapporterer Sør-Korea om det laveste antallet nye coronasmittede siden antallet var det høyeste den 29. februar. Det melder Reuters.


Nye oppsiktsvekkende tall fra Kina og Sør-Korea
Også Sør-Korea kommer med nye oppløftende tall fredag. Fra torsdag til fredag er det registrert 110 nye smittede og kun et nytt dødsfall. Det er det laveste tallet nye smittede over to …


Sør-Korea: Flere friskmeldte enn nye virussmittede det …
Tallet 110 er også det laveste antallet nye smittede over to uker. Til sammen er 7.979 personer smittet av koronaviruset i Sør-Korea. Covid-19-viruset har ført til 67 dødsfall i Sør


Laveste smittetall i Sør-Korea fire uker | ABC Nyheter
Laveste smittetall i Sør-Korea fire uker. … Lee Jin-man / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix. Det siste døgnet er det registrert 64 nye smittetilfeller i Sør-Korea, det laveste tallet siden toppen for fire uker siden. NTB. … Så langt er det registrert 8.961 smittede og 111 døde i Sør-Korea. Flere virussmittede i Sør-Korea.


Sør-Korea: Flere friskmeldte enn nye virussmittede det …
Det siste døgnet har 110 nye personer i Sør-Korea testet positivt for koronasmitte. Tallet er dermed for første gang lavere enn tallet personer som i samme periode er blitt friskmeldt, skriver det sørkoreanske nyhetsbyrået Yonhap fredag. Tallet 110 er også det laveste antallet nye smittede over to uker.
Autel TPMS sensor