Ny intensivvårdsavdelning klar – “Vi är väl förberedda”


Ny intensivvårdsavdelning klar – “Vi är väl förberedda
Ny intensivvårdsavdelning klar – “Vi är väl förberedda” En helt ny intensivvårdsavdelning står nu klar på Universitetssjukhuset för att kunna ta emot covid-19-patienter.


Ny intensivvårdsavdelning klar – “Vi är väl förberedda
Ny intensivvårdsavdelning klar – “Vi är väl förberedda” En helt ny intensivvårdsavdelning står nu klar på Universitetssjukhuset för att kunna ta emot covid-19-patienter. På fredagen fick totalt 31 smittade personer i länet intensivvård.


Ny intensivvårdsavdelning klar – “Vi är väl förberedda
En helt ny intensivvårdsavdelning står nu klar på Universitetssjukhuset för att kunna ta emot covid-19-patienter. På fredagen fick totalt 31 smittade personer i länet intensivvård.


Ny intensivvårdsavdelning klar – Bild Östergötland
Intensivvårdsklinikerna på Vrinnevisjukhuset i Norrköping och Universitetssjukhuset i Linköping har ställt om vården på ett genomgripande sätt för att möta behoven i samband med covid-19-pandemin. Nu står en helt ny intensivvårdsavdelning klar på US, som har byggts på bara två veckor. Det skriver regionen på deras pressida.


Anhöriga oroliga när boenden inte informerar – Corren
Ny intensivvårdsavdelning klar – “Vi är väl förberedda” Östergötland . Ytterligare tre smittade har avlidit . Linköping . Covid-19-patient transporterades i Black Hawk . Östergötland .


Kraftigt ökat hemmavåld i London – Corren
Ny intensivvårdsavdelning klar – “Vi är väl förberedda” Linköping . Anhölls för mordet i vintras – har försatts på fri fot. Östergötland . Ytterligare tre smittade har avlidit .


Sverige skyddsmakt åt Tyskland i Nordkorea – Norrköpings …
Tyskland beslutade att stänga ambassaden i Nordkorea den 5 mars, och formaliteterna med Sverige var klara den 17 april, enligt utrikesminister Ann Lindes (S) pressekreterare Klara Linder.


WHO: Internationellt vaccinsamarbete inlett – Norrköpings …
Ny intensivvårdsavdelning klar – “Vi är väl förberedda” Finspång . Satsningen ska hjälpa patienter efter hemkomst. Hälsa och sjukvård . Professor rasar mot Hedda Cares virustester.


Nu har länet fått en ny intensivvårdsavdelning – P4 …
Nu står en helt ny intensivvårdsavdelning klar på Universitetssjukhuset i Linköping. På två veckor har en lokal byggts om så att man inrymma ett stort antal nya intensivvårdsplatser, men i …


Klart: Postnord förlänger med Amazon – digital.di.se/
Förhandlingarna har pågått under en längre tid. Men avtalets innehåll är inte nytt för Postnord, snarare handlar det om en förlängning av ett avtal som redan löpt ett antal år och som innehållsmässigt har sett likadant ut. Därmed förändras inte Postnords ansvar gentemot Amazon. Vi är väl förberedda om volymerna skulle öka