Omringlocatie in Hoorn decor van nieuwe talkshow Jeroen Pauw


Omringlocatie in Hoorn decor van nieuwe talkshow Jeroen
HOORNOmringlocatie Lindendael in Hoorn is het decor van de tweede aflevering van de nieuwe talkshow van Jeroen Pauw. Met de talkshow genaamd ‘Pauw is binnen’ trekt hij het land door.


Nieuw programma Jeroen Pauw vanuit Lindendael | Omring
Jeroen Pauw trekt met zijn talkshowtafel het land in voor zijn nieuwe programma ‘Pauw komt binnen’. In de tweede aflevering is Pauw te gast in Omringlocatie Lindendael in Hoorn, waar hij in gesprek gaat met bewoners, familieleden en medewerkers over de impact van het coronavirus op hun leven en hun werk. Deze aflevering wordt uitgezonden op zondag 22 november rond 22.15 uur op NPO1.


TV programma ‘Pauw komt binnen’ vanuit Lindendael …
HOORN – Komende zondag is het programma ‘Pauw komt binnen’ op TV te zien met Omring locatie Lindendael in Hoorn als decor. De talkshow gepresenteerd door Jeroen Pauw gaat over de impact van het coronavirus op bewoners, familie en medewerkers van verpleeghuizen. Deze speciale uitzending volgt op een eerste uitzending vanuit het Radboudumc. Frido Kraanen, […]


Pauw komt binnen vanuit verpleeghuis Lindendael in Hoorn
HOORNJeroen Pauw trekt met zijn talkshowtafel het land in voor zijn nieuwe programma ‘Pauw komt binnen’. In de tweede aflevering is Pauw te gast in Omringlocatie Lindendael in Hoorn, waar hij in gesprek gaat met bewoners, familieleden en medewerkers over de impact van het coronavirus op hun leven en hun werk.


‘Pauw komt binnen’ vanuit verpleeghuis Lindendael in Hoorn
HOORNJeroen Pauw trekt met zijn talkshowtafel het land in voor zijn nieuwe programma ‘Pauw komt binnen’. In de tweede aflevering is Pauw te gast in Omringlocatie Lindendael in Hoorn, waar hij in gesprek gaat met bewoners, familieleden en medewerkers over de impact van het coronavirus op hun leven en hun werk. Deze aflevering wordt uitgezonden op zondag 22 november rond 22.15 uur op NPO1.


‘Pauw komt binnen’ vanuit verpleeghuis Lindendael in Hoorn
Jeroen Pauw trekt met zijn talkshowtafel het land in voor zijn nieuwe programma ‘Pauw komt binnen’. In de tweede aflevering is Pauw te gast in Omringlocatie Lindendael in Hoorn, waar hij in gesprek gaat met bewoners, familieleden en medewerkers over de impact van het coronavirus op hun leven en hun werk.


‘Pauw komt binnen’ vanuit Lindendael in Hoorn – HoornRadio …
HOORNGIDS | Jeroen Pauw trekt met zijn talkshowtafel het land in voor zijn nieuwe programma ‘Pauw komt binnen’. In de tweede aflevering is Pauw te gast in Omringlocatie Lindendael te Hoorn, waar hij in gesprek gaat met bewoners, familieleden en medewerkers over de impact van het coronavirus op hun leven en hun werk.


Pauw komt binnen’ vanuit verpleeghuis Lindendael in Hoorn
HoornJeroen Pauw trekt met zijn talkshowtafel het land in voor zijn nieuwe programma ‘Pauw komt binnen’. In de tweede aflevering is Pauw te gast in Omringlocatie Lindendael in Hoorn, waar hij in gesprek gaat met bewoners, familieleden en medewerkers over de impact van het coronavirus op hun leven en hun werk.


Jeroen Pauw mét mondkapje trekt ruim miljoen kijkers …
Het nieuwe praatprogramma van Jeroen Pauw is begonnen met mooie kijkcijfers: er keken meer dan een miljoen mensen naar de première-aflevering van Pauw Komt Binnen. Foto: BNNVARA Bijna een jaar na het stoppen van zijn talkshow Pauw, is Jeroen Pauw weer terug op de buis met een eigen talkshow.


Het Parool – Vrij, Onverveerd
Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door Het Parool.
Topdon Car Battery Tester