Per Bergsten: Det är kaptenen som ni ska ta rygg på, LHC


Per Bergsten: Det kommer att krävas mer av det här, LHC
Ska man få veta sanningen är det ofta en bra idé att ta ett snack med Jonas Holös.Rutinerade LHC-backen har nästan alltid något vettigt att säga och är när så behövs befriande ärlig.


Per Bergsten: Så här borde ni tänka inför nästa säsong, LHC
Så här tror jag att LHC tänker inför nästa säsong. Eller om ni så vill: så här tycker jag att LHC borde tänka inför nästa säsong.


Vad är det ni vill, LHC? – Corren
Inget slutspel för Linköping HC – för första gången sedan 2012. Correns Per Bergsten och Rebecca Candevi försöker att reda ut vad som har gått snett.


Bergsten: Det går inte att lita på detta LHC – Corren
är det. LHC, och många av oss som tippat SHL-hockeyn, hade underskattat den tiden. Men mer än något annat hade vi missat att ta hänsyn till kraften och kvaliteten på de som lämnat.


Vad är det ni vill, LHC? – Norrköpings Tidningar
Inget slutspel för Linköping HC – för första gången sedan 2012. Correns Per Bergsten och Rebecca Candevi försöker att reda ut vad som har gått snett.


LHC i media – Sida 182 – HockeyBulletin
Nu ska han med LHC-tröja på sänka sitt gamla lag. – Det brukar vara grymt bra stämning däruppe. Även om du har de allra flesta emot dig får du vända det till något positivt. Ju mer folk och ju mer inramning, desto roligare är det att spela, säger Patrik Lundh. Av träningen att döma blir det inga överraskningar i LHC-laget.


LHC i media – Sida 183 – HockeyBulletin
Det är långt till vår, det vet alla, och jag ska inte skriva något om minikris i september, men det ser inte bra ut och jag kan förstå de supportar som är oroliga. Inte över tabelläget just nu, men mer över det faktum att LHC är så lätt att såra och bara har tagit tre trepoängare i SHL under hela 2019.


LHC i media – Sida 185 – HockeyBulletin
Han har förstås koll på det utsatta LHC-läget i tabellen med bara sex poäng på de åtta första matcherna. – Det är samma för mig som med alla andra killar därinne i omklädningsrummet. Jag vill att vi ska börja vinna och ta oss uppåt. Det är långt kvar av säsongen, säger Adam Helewka.


SHL | Idrottens Affärer
Då använde tränaren Chris Abbott det som skedde som ett talande exempel på den linje som ska gälla. Generalordern som uttrycktes var att “från och med nu hjälper vi till. Vi är inte här för att bli servade, utan när ni utnyttjar ert privilegium och har ätit er lunch, så tar ni bort era tallrikar och skrapar dem rena.”


Läs hela chatten med Leif Boork | SHL | Expressen
Leif Boork: Ofta är det skönt att spela hockey och bara tänka på det när det strular eller är jobbigt på sidan. Jag inbillar mig att det kan funka så med Linkan.Däremot skulle jag väl lyfta av honom oftare när han inte presterar något i en del matcher
Launch car diagnostic