Sprankelend is het nog niet, maar FC Emmen laat in Twente zien dat de focus toeneemt. Bekijk hier de samenvatting


Sprankelend is het nog niet, maar FC Emmen laat in Twente
Sprankelend is het nog niet, maar FC Emmen laat in Twente zien dat de focus toeneemt. Bekijk hier de samenvatting Vandaag, 18:53 • Sport


Voorbeschouwing FC TwenteFC EmmenFC Emmen
Het had tegen Fortuna ook verkeerd af kunnen lopen, maar gelukkig zat het mee.” Opnieuw een ontmoeting op de 25ste. FC Emmen en FC Twente troffen elkaar slechts één keer in een officieel duel. Op 24 september 2008 verloren de Emmenaren in eigen huis met 0-5 van FC Twente in de tweede ronde van het bekertoernooi.


Vermoeid Feyenoord maakt geen indruk tegen Arminia …
Feyenoord heeft de oefenwedstrijd tegen Arminia Bielefeld gelijkgespeeld. Een weinig sprankelend duel eindigde in 0-0. Feyenoord wist het afgelopen weekend indruk te maken tegen Borussia Dortmund …


FC Twente weet oefenwedstrijd tegen FC Emmen niet winnend …
FC Twente heeft de oefenwedstrijd tegen FC Emmen niet winnend af weten te sluiten. In de Grolsch Veste werd het 1-1, mede door een doelpunt van Vaclav Cerny. Met name voor rust maakte FC Twente geen onverslaanbare indruk. Met name op het middenveld verloor de ploeg van Ron Jans de slag in de eerste 45 minuten van het treffen.


FC Emmen kan niet tevreden zijn met gelijkspel – FC Emmen
Dat laatste was FC Emmen ongetwijfeld ook van plan geweest maar dat kwam er niet helemaal uit. De start was echter veelbelovend want al na tien minuten stond er een 0-1 stand op het scorebord. Dat was het gevolg van een gigantische misser van FC Den Bosch verdediger Dalian Maatsen die breed uit wilde verdedigen maar een alerte Alexander Bannink onderschepte de zwakke pass en werkte de


Historie – FC Emmen
Dat kwam er echter niet uit en FC Emmen eindigde op een teleurstellende veertiende positie. Topscorers: Ruud ter Heide 15, Eldridge Rojer 10 en Tjaronn Chery 9. 2011/12 Het was geen goed jaar voor FC Emmen, in financieel opzicht werden de doelen niet gehaald en in sportief opzicht was het seizoen het slechtste in de geschiedenis van de club.


FC Emmen – Wikipedia
FC Emmen is een Nederlandse voetbalclub uit Emmen, die werd opgericht op 21 augustus 1925.Het is de enige profvoetbalclub uit de provincie Drenthe.De club speelt sinds 1985 profvoetbal en kwam vervolgens 33 seizoenen achtereen uit in de Eerste divisie.In het seizoen 2017/18 promoveerde de club via de play-offs voor het eerst in de clubgeschiedenis naar de Eredivisie.


FC Emmen nieuws – FCUpdate.nl
Het wil maar niet lukken met FC Emmen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De formatie van Dick Lukkien won alleen nog maar van Telstar en heeft ook maandag niet kunnen winnen.


FC Emmen
29 – aug FC Emmen verliest op Duitse bodem. 29 – aug Weekend jeugd: Onder 16 bekert verder. 25 – aug Gerard Wiekens fulltime assistent bij eerste selectie. Meer nieuws. Meer nieuws.


Google Translate
De vertaalgeschiedenis is binnenkort alleen nog beschikbaar als je bent ingelogd en kan centraal worden beheerd via Mijn activiteit.De eerdere geschiedenis wordt tijdens deze upgrade gewist, dus zorg dat je vertalingen opslaat die je wilt bewaren zodat je er later snel toegang toe hebt.