Wolff pareert Aston Martin-geruchten: ‘De verhalen zijn niet waar’


Wolff pareert Aston Martin-geruchten: ‘De verhalen zijn
Toto Wolff heeft aangegeven dat een mogelijke transfer naar Aston Martin er niet in zit. De Oostenrijker wordt enige tijd in verband gebracht met de plannen van Lawrence Stroll, maar zit bij Mercedes naar eigen zeggen goed.\r\n\’De verhalen dat ik de


Ex-Mercedes baas: “Die verhalen over Schumacher zijn niet
Slechts één van de vele psychologische spelletjes die Schumacher zou hebben gespeeld. Maar voormalig Mercedes directeur Nick Fry heeft zijn twijfels over het verhaal: “Ik weet niet of het waar is, maar ik zou verbaasd zijn als dat zo was”, zegt hij in de podcast Flat Chat. “Ik zie geen psychologische spelletjes tussen de twee coureurs.


Verstappen pareert kritiek over ‘nerveuze’ RB16:”Zij …
Op de vraag of de auto soms wat ‘nerveus’ is, vanwege de hoeveelheid spins, was de Nederlander duidelijk: “De mensen die dat beweren, rijden niet in de auto, dus zij weten niks over de wagen. Ik ben totaal niet bezorgd over die situatie. We zijn soms een beetje ongelukkig met de plekken waar we de auto verliezen.”


Hamilton en Wolff denken nog niet aan 2021 | GPblog
Volgens Toto Wolff en Lewis Hamilton zijn de contractonderhandelingen voor 2021 nog niet begonnen. In een open interview met Sky Sports vertelde ze over de huidige situatie, en over de vele verhalen die er in de pers rondgaan over de huidige situatie.. Volgens de teambaas van Mercedes is er veel vertrouwen in het team: “We vertrouwen elkaar enorm goed, we moeten wel.


Michiel Mol: “Aston Martin wil de ‘Grote Drie’ uitdagen …
Geweldig nieuws voor de Formule 1, maar vooral ook voor Racing Point. Zo typeert Michiel Mol de gedaanteverwisseling die zijn voormalige renstal in 2021 ondergaat. Aston Martin is straks immers de welluidende naam van de ‘roze’ renstal. “Lawrence Stroll heeft een visie. Hij wil de ‘Grote Drie’ uitdagen.”


Red Bull zet concurrenten op scherp: “Ze zullen drastisch …
De positieve verhalen van Red Bull vliegen de Formule 1-fans om de oren. … De positieve geluiden houden daarbij niet op, … Mercedes-teambaas Wolff boort Aston Martin-geruchten de grond in. 2 reacties. 29/03 Abiteboul ziet de Formule 1 nog lang niet elektrisch worden.


“Verstappen heeft het lef om de GP van Singapore te winnen …
“Wat dat betreft is het gunstig dat het circuit in Singapore de nodige langzame bochten telt (Red Bull hoeft het met de Honda-motor nog niet te hebben van lange rechte stukken, red.). Hoe goed de RB15 werkelijk zal zijn is echter moeilijk te zeggen, aangezien iedereen natuurlijk ook weer druk in de weer zal zijn met updates.


Jacques Villeneuve en het wereldtoneel voor vergane glorie …
Dat is nog steeds grotendeels waar én men luistert – de commentator van Sky Italia geniet hij van een immens podium. Geval: ‘je … Lang niet alles wat via zijn stembanden uit de bovenkamer komt rollen is uitgespuwde gal, maar die verhalen – zeker met de Italiaanse media als … Wolff reageert op Aston Martin geruchten: “Ik ga niet de


Verstappen over breuk met trainer: “We zijn als goede …
Verstappen zegt in gesprek met Olav Mol op Ziggo Sport over de gestopte samenwerking: “Hij wilde niet meer de races doen, maar alleen daar buiten om. Dan zou ik met twee trainers moeten werken, maar dat wilde ik niet. Dat zou niet logisch zijn. Daarom zijn we als goede vrienden uit elkaar gegaan na vijf jaar.” Lees meer


“Leclerc moest er harder aan trekken dan Verstappen …
Verstappen maakte direct de stap naar de Formule 1, daar waar Leclerc in de vorm van de GP3 en de Formule 2 nog twee tussenstations aan deed. … “Het probleem lijkt het team te zijn en niet de motor” 07 juli 2019 1 reactie. Interview. … Toto Wolff Mercedes-teambaas Wolff boort Aston Martin-geruchten de grond in. 29 maart 11:33
Autel TPMS Tool